Βιογραφικό ΖΑΛΜΠΑ ΚΟΣΤΕΛ
 
Γεννήθηκα στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ το 1969.

Τέλειωσα το ΛΥΚΕΙΟ το 1987 και ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ για πλαστικά καλούπια το 1989.Παράλληλα παρακολούθησα Τεχνικό σχολείο για βαφές ειδικών επιφανειών και σχολείο προγραμματιστή ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Πριν και μετά την στρατιωτική μου θητεία εργάστηκα στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ στην εταιρεία ELECTROAPARATAJ (κατασκευή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών).

Ήρθα στην ΕΛΛΑΔΑ το 1993 και εργάστηκα στην Τεχνική εταιρεία Ζ' ΤΑΞΗΣ Κ. ΜΑΤΑΛΑΣ Α.Ε. σαν ελαιοχρωματιστής μέχρι το έτος 1997 σε κτιριακά και άλλα έργα.

Το 1997 εργάστηκα στην τεχνική εταιρεία ΤΕΧΝΟΓΝΩΜΩΝ ΕΠΕ σαν ελαιοχρωματιστής σε επαγγελματικά κτίρια που εκτελούσε την εποχή εκείνη η εταιρεία.

Από το 1998 ασκώ ελεύθερο επάγγελμα σε εργολαβίες χρωματισμού για διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες και ιδιώτες έχοντας πλέον μόνιμη διαμονή στην ΕΛΛΑΔΑ και εργολαβική εταιρεία με όλες τις απαραίτητες φορολογικές μου υποχρεώσεις.

Διατηρώ μόνιμο συνεργείο 10-12 ατόμων με δυνατότητα επέκτασής του ανάλογα με τα έργα και πλήρη τεχνικό εξοπλισμό (επαγγελματικό αυτοκίνητο, εργαλεία, κομπρεσέρ, ειδικές κρεμαστές σκαλωσιές κ.λ.π.).

Παρακολουθώ σεμινάρια που οργανώνουν Βιομηχανίες Χρωμάτων (ΒΙΒΕΧΡΩΜ, ER-LAC) σχετικά με νέα υλικά.

Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μου με την κατασκευαστική εταιρεία CYFIELD A.E. σαν εργολάβος χρωματισμών σε διάφορα έργα της ασχολήθηκα επί πλέον και σαν εργοδηγός έχοντας προηγούμενη εμπειρία με την εταιρεία Κ. ΜΑΤΑΛΑΣ Α.Ε.

Έχοντας γνώσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ασχολούμαι τις ελεύθερες ώρες μου με την δημιουργία προγραμμάτων παρακολούθησης ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (οικονομικά - προσφορές συνεργείων, ΙΚΑ , επιμετρήσεις κ.λ.π.) σε περιβάλλον ACCES-EXCEL-WORD, AUTOCAD (3D-REDERING), COREL DRAW, WEB Design τα οποία σήμερα χρησιμοποιούνται από κατασκευαστικές εταιρείες για την παρακολούθηση.

Από το 2006 διατηρώ την εταιρία ERGOROM CONSTRUCT SRL στο Βουκουρέστι Ρουμανία η οποία αναλαμβάνει πλήρη τεχνικά έργα σαν υπεργολάβος ελληνικών και άλλον εταιριών (τράπεζες, καταστήματα, κτλ)
 
Συλλογή χρωμάτων
Συμβουλές
Χρωμάτισε το χώρο σου
Υλοποιήστε τους χρωματικούς συνδυασμούς που ονειρεύεστε χωρίς καν να πιάσετε πινέλο.

Σύμβουλος χρωμάτων
Μπορούμε να σάς δώσουμε κάποιες ιδέες πώς να χρωματίζετε τούς χορούς σάς.